El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra lamenta l’anunci “unilateral” d’una data per part de la Moncloa
  • CA

El Govern ha lamentat aquest dimecres l’anunci “unilateral” per part de la Moncloa d’una data per iniciar la mesa del diàleg amb el govern espanyol. Fonts de Presidència ha informat que la data proposada no és fruit de “cap acord” i no s’ha tingut en compte l’agenda del president de la Generalitat, Quim Torra.

En un breu comunicat de Presidència, el Govern recorda que Sánchez i Torra van acordar a la reunió del 6 de febrer al Palau de la Generalitat “que dos equips tècnics designats per ells mateixos acordarien la data de la mesa de negociació, el lloc de reunió i l’ordre del dia”.

Segons el Govern, aquest matí, el gabinet del president Sánchez ha trucat al gabinet del president Torra per dir que volien anunciar la data del 24 de febrer”. El comunicat assegura que “per afavorir el diàleg, se’ls ha demanat explícitament comunicar-la conjuntament quan la data estigués acordada i no fer-ho unilateralment”.

Presidència sosté que el gabinet de Torra ja ha traslladat al gabinet de Sánchez “la voluntat d’acordar una data seguint el compromís dels dos presidents”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa