Torra i els familiars dels presos polítics es troben amb 13 eurodiputats a Barcelona

Els representants europeus, membres de la Plataforma EU-Diàleg, es reuniran amb tots els líders empresonats aquest divendres

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, familiars dels presos polítics i alguns dels seus advovats s'han trobat aquest dijous al vespre en un cèntric restaurant de Barcelona amb 13 eurodiputats que visitaran tots els líders empresonats divendres. Els eurodiputats catalans Ramon Tremosa i Jordi Solé han estat presents a la trobada, així com Txell Bonet, la parella de Jordi Cuixart; Susanna Barreda, la parella de Jordi Sànchez; o Bernat Pegueroles, el marit de Carme Forcadell. Advocats dels presos com ara Andreu van den Eynde i Olga Arderiu, la secretària d'Acció Exterior i de la UE, Natàlia Mas, i el director general d'Afers Multilaterals i Europeus, Isidre Sala, també hi han assistit.

 

 

Els representants europeus són membres de la Plataforma Diàleg UE-Catalunya, i provenen de països com Irlanda, Bèlgica, Portugal, Eslovènia o França. Entre els eurodiputats que han assistit a la trobada i visitaran els presos hi ha el president de la Plataforma, l'exministre eslovè Ivo Vajgl, o l'eurodiputada socialista de Portugal Ana Gomes. A més, també hi han assistit d'altres com la irlandesa Martina Anderson, el flamenc Mark Demesmaeker o els bascos Izaskun Bilbao i Josu Juaristi.

 

Comentaris