Torra i Buch feliciten els agents de de Cornellà per la "ràpida neutralització de l'atac"

El conseller d'Interior lamenta que la CUP hagi qualificat d'execució la mort de l'atacant i defensa que va ser un fet "d'una extremada dificultat"

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d'Interior, Miquel Buch, han visitat aquest dimecres a la tarda la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cornellà de Llobregat en què una agent va abatre dilluns un assaltant que tenia la intenció d'atacar-la mortalment. Torra i Buch s'han reunit durant prop d'una hora amb l'equip de la comissaria i l'agent que va abatre l'atacant i els han felicitat per la "ràpida neutralització d'un possible atac que hagués pogut esdevenir molt pitjor". Així ho ha explicat el conseller d'Interior en declaracions als mitjans després de la visita. Buch també ha lamentat que el diputat de la CUP Carles Riera hagi qualificat, en una entrevista amb l'ACN, d'execució la mort de l'atacant i ha defensat que va ser un fet "d'una extremada dificultat".

 

 

"Lamento que s'utilitzin segons quines expressions davant una policia democràtica", ha dit el titular d'Interior. Buch ha explicat que han volgut recolzar els agents amb la trobada. "No és fàcil passar per un moment d'aquests", ha dit el conseller d'Interior, que ha assegurat que els agents estan tranquils perquè tenen la "seguretat" i la "confiança" d'haver actuat bé

 

Comentaris