Torra formalitzarà aquest mateix dijous una petició de reunió amb Ximo Puig

El president català replica al valencià que "les portes del Palau d ela Generalitat han estat sempre obertes" per a ell i matisa que no té inconvenient en trobar-se també a València

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, enviarà aquest mateix dijous una petició formal al seu homòleg valencià, Ximo Puig, demanant una reunió entre els dos. Torra ha fet pública aquesta intenció a les xarxes després que, en una entrevista a TV3, Puig hagi mostrat predisposició a veure's tot i matisar que no manté cap mena de relació ara amb el cap de l'executiu català. "Molt Honorable president Ximo Puig, les portes del Palau de la Generalitat han estat sempre obertes per a vós. Us reitero la invitació, que cursaré oficialment aquesta vesprada", ha dit Torra a Twitter, tot recordant que al setembre passat ja va dir públicament que volia una trobada bilateral. A més, el president català ha assegurat que no té "cap inconvenient, ans al contrari," a reunir-se a València, "si es prefereix".

 
 

Comentaris (1)
federalista Fa 3 mesos
vigila ximo al supremacista torra que a lo millor creu que tens una tara al ADN per ser o sentir-te espanyol, ademes de valencia i ets un esser infrahuma per a la titella xenofoba, racista i supremacista.