El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra: “Estic orgullosíssim del poble de Catalunya”
  • CA
Quim Torra a la manifestació de la Diada
Quim Torra a la manifestació de la Diada | Jordi Borràs

 

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha mostrat aquest dimarts a la tarda “orgullosíssim del poble de Catalunya”. Ho ha dit just després de la manifestació independentista de la Diada en una entrevista a TV3, on ha dit que “ho necessitàvem” i que ha estat “una manifestació molt important, i històrica”. “Mantenim la mateixa determinació, esperança i coratge”, ha insistit Torra, que ha assegurat que “ni les pors ni les amenaces no han fet forat en la gent”.

 

El president de la Generalitat ha recordat que “ara tenim per endavant el repte dels judicis” i ha dit que cal “posar aquí totes les forces”. “Ningú no entén a Europa què està passant”, ha constatat Torra, que ha assenyalat que “els exiliats són rebuts a Europa com uns líders democràtics, no com fugits de la justícia”. Alhora, el president ha avisat als catalans: “Han de ser conscients dels sacrificis que caldrà fer”.

 

“És el mateix el senyor Rajoy que Sánchez?”, s’ha preguntat Torra, qui ràpidament ha respost: “Jo encara no ho tinc clar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa