Torra es reuneix amb representants de l'intergrup del parlament britànic sobre Catalunya

El president de la Generalitat s'ha entrevistat amb tres diputats del Partit Nacional Escocès (SNP) i representants del Plaid gal·lès

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha reunit aquest dimecres amb una representació de l'integrup del parlament britànic sobre Catalunya, l'All-Party Parliamentary Group on Catalonia (APPG). A la trobada, Torra ha intercanviat impressions amb els diputats del Partit Nacional Escocès (SNP) Ronnie Cowan, Douglas Chapman i Gavin Newlands. A més, també han participat a la reunió representants del Plaid gal·lès, així com el delegat del govern al Regne Unit, Sergi Marcén, i el coordinador de política internacional de presidència, Aleix Sarri.

 

 

Els tres diputats al parlament britànic són a Catalunya en un viatge per conèixer la situació política. Dimarts, van anar a visitar alguns dels presos a Lledoners, i també han inclòs a la seva agenda trobades al Parlament amb el president Roger Torrent i el vicepresident Josep Costa, amb organitzacions de la societat civil com Òmnium i l'ANC o partits com la CUP o el PSC.

 

Comentaris