Torra descarta la dimissió de Buch

El president assegura que "no se sent responsable de les imatges d'avui"

 

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, no demanarà la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch, malgrat les càrregues policials d'avui al centre de Barcelona. Així ho ha assegurat en una entrevista al FAQS de TV3 emesa aquesta nit, en la que també ha anunciat que "s'analitzarà el protocol que s'ha seguit avui en les actuacions". Un resposta directa a la CUP que demana el cap del conseller. 

En aquest sentit, Torra ha admès que "entèn i comparteix l'ofensa" que suposa una manifestació d'una plataforma policial espanyola per fer homenatges als policies que van atonyinar els ciutadans catalans que volien exercir el vot en el referèndum de l'1-O. Ara bé, també ha deixat clar que "no se sent responsable de les imatges d'avui". 

 

Torra també ha pregat treure de la diana als Mossos i ha justificat la seva estratègia anterior a la manifestació de policies respecte la contra protesta sobiranista. "No hi pot haver una acampada a la plaça de Sant Jaume tenint en compte l'alerta terrorista", ha argüit per explicar l'aixecament dels acampats per la República. "Mirem els Mossos des d'un altre focus", ha demanat. 

 

 

 

Comentaris