El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra demana una reunió a Sánchez “aquesta mateixa setmana”
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha instat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a reunir-se tots dos “aquesta mateixa setmana” per abordar la situació política i epidemiològica catalana. “Tant de bo haguéssim assolit la independència i no haguessim de demanar res al govern espanyol, però la realitat és que encara paguem impostos en aquest Estat“, ha afirmat, i ha afegit que “cal exigir que mentre formem part de l’Estat, aquest ens tracti com pertoca: ni més ni menys”.

“Parli menys de diàleg i practiqui’l més”, li ha dit Torra a Sánchez, a més de demanar-li “que posi els diners del fons europeu a disposició de la ciutadania i posi fi a la gestió centralitzada”. “Ens pertoquen 31.000 milions d’euros“, ha recordat el cap de l’Executiu català.

A més, Torra ha denunciat el caràcter “propagandístic” i de “blanqueig de la monarquia” que representava la reunió de presidents a la Rioja de la setmana passada. “Per fer reunions de treball hi serem sempre”, ha assegurat el president. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa