El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra demana als Comuns que abandonin “l’equidistància”
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha emplaçat els Comuns aquest dimecres en el Ple del Parlament ha donar suport a la proposta de resolució acordada per JxCAT, ERC i la CUP que vol donar resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra l’1-O. Torra, dirigint-se a la líder dels Comuns al Parlament, Jéssica Albiach, que “s’ha acabat el temps de l’equidistància, o estem amb els represaliats o amb els repressors” i, en aquest sentit, ha afegit que els Comuns “tenen una oportunitat sensacional” amb la proposta de resolució que han pactat els tres partits independentistes.

Albiach ha criticat Torra per insistir en al via unilateral i l’ha acusat d’estar “buidant de contingut la presidència de la Generalitat”, fet pel qual li ha demanat que dimiteixi o que convoqui eleccions. Si no se’n va, les Comuns proposen que després del 10-N Torra se sotmeti a una moció de confiança.

Torra ha recriminat a Albiach les seves crítiques i ha aprofitat per enviar un retret a l’alcaldessa de Barcelona per no haver assistit a la trobada al Palau de la Generalitat amb la resta d’alcaldes de les capitals catalanes per tractar les aldarulls de la setmana passada: “Vol exercir de la capital de Catalunya d’una vegada?”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa