Torra demana canviar pactes municipals que no responen a la "unitat" independentista

El president diu que "encara" queden unes hores per ser "responsables" i promoure "governs republicans i alcaldes independentistes"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet una crida a "canviar pactes" locals que, segons ha dit, "no responen a la necessària unitat estratègica" dels independentistes. En una piulada, Torra ha assegurat que hi ha "unes hores encara" per modificar els acords per la constitució d'alguns ajuntaments i promoure "governs republicans i alcaldes independentistes". "Siguem-ne responsables", ha afirmat el cap de l'executiu. Els plens d'investidura dels Ajuntaments se celebren aquest dissabte al migdia arreu de Catalunya, mentre que la votació per fer Ada Colau alcaldessa, amb els vots de comuns, socialistes i Valls, està prevista per les 17 hores.

 
 

Comentaris (9)
RFS Fa 5 mesos
Torra : Tu no ets president ni ets res de res , tu ets el "botones" del fugao Puigdemont !!!
El Muro de las Lamentaciones se le queda corto Fa 5 mesos
Torra y Maragall necesitan la Gran Muralla de las Lamentaciones, como mínimo.
Roser Fa 5 mesos
Per paralitzar completament el País? Només en paguem les conseqüències el poble. Els polítics amb els seus sous i els seus viatges, cap problema. La societat: problemes sanitaris, problemes educatius, problemes socials, problemes d'ordre, problemes amb la justícia, ...... I el País enrere. Molt bons consells. I a més a mės passar dels resultats electorals. Un pepino els resultats de les urnes quan són eleccions convocades oficialment. Perfecte per fer un País ric i fort
RFS Fa 5 mesos
Pobre Torra : esta mes acabat...pero ho disimula !! Jaaaaaaaaaa!!!! veieu que ho teniu tot perdut !! tot !! fins i tot la mentida del prusses dels collons !! Jaaaaaaaaaa!!!! ho teniu tot perdut !! ho sabeu !! Jaaaaaaaaaaa!!! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::: PD : Gracies "El Mon" per publicar tots els comentaris. Demostreu que vivim a un pa i i i i i i i i i i i i i i i i i s !! democrate de veritat !!
Angelblau Fa 5 mesos
Mol honorable President em sembla que els de Esquerra no estan pas per la feina.
decebut de tot Fa 5 mesos
Ja pot anar dient que E(RC) i Junts pel poder se'n foten d'ell a la cara. Té mèrit el que fa el President Torra: intentar de fer d'ànima del país i els altres no li foten ni cas.
Ja podem plegar veles....amb aquesta gent d'ERC. Fa 5 mesos
Es una evidencia que ERC pacte als pobles, amb qui l¡hi doni l'alcaldia, tant els hi fa si es amb els del 155, aquí queda molt clar el seu autonomisme i núla voluntat per fer una república, tocar poder es primer....ERC van de supremacistes, només miren per el seu partit, Catalunya els hi rellisca.....ara ve al ultim minut Maragall, pantalons avall, a oferir compartir alcaldia amb la Colau...massa tard mestre.
Carles Viñals Casado Fa 5 mesos
No t'escarrassis, Torra. Hi ha coses que si no es fan per iniciativa pròpia no es faran tampoc a petició de ningú. És la condició moral que cadascú traiem a la llum en el moment difícil, el de la veritat, quan els uns mostren la seva dignitat i uns altres la seva misèria. A nosaltres ens pertoca recordar-los a tots per destriar-los quan sigui l'hora.
Operació ratafia Fa 5 mesos
El secessionisme ha estat parlant d'"operació d'estat" per l'alcaldia de Barcelona, Colau, Valls i tal. Ara ve Torra amb això. Desvergonya en estat pur.