El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torra agraeix als funcionaris “haver aguantat el timó de la nau”
  • CA

 

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat una carta a tots els treballadors de l’administració per felicitar-los el Sant Jordi, “una diada de cultura i d’amor, un dia de reivindicació de la identitat i d’una esperança de futur en plenitud”. Torra ha aprofitat la missiva per agrair la feina dels funcionaris i “haver aguantat el timó de la nau quan era més difícil”, en referència a l’aplicació del 155. El president català afirma que res del que impulsa el Govern no seria possible de realitzar sense la seva feina i ha recordat l’expresident de la Generalitat i els seus consellers que són “a l’exili o a la presó”.

 

Torra s’ha referit a Sant Jordi com una Diada “de cultura, d’amor i un dia de reivindicació de la identitat i d’una esperança de futur en plenitud”. El president de la Generalitat assegura en la missiva que, en els primers mesos del seu Govern, ha pogut comprovat la qualitat i el compromís dels servidors públics i ha afegit que tot el país ha de sentir-se orgullós de la feina dels funcionaris i, sobretot, se n’han de sentir ells mateixos. “Sant Jordi, el patró de Catalunya, és un símbol de força, de determinació, de lluita. No és tan sols un heroi; són uns ulls que miren una terra, és la mirada de la història, de la vida i de la llibertat”, ha afirmat el president català en referència a la Diada de Sant Jordi, “la més bonica i joiosa”.

 

Torra ha remarcat que la política catalana “viu temps complicats” recordant que aquest Sant Jordi “no tindrem entre nosaltres el president Puigdemont i els consellers del seu govern que són amb ell a l’exili o que són a la presó”. “Els tindrem ben presents en una jornada de festa i sentit de comunitat”, ha afegit el president. El cap de l’executiu català finalitza la seva carta posant de relleu que “Catalunya és una nació magnífica amb un potencial enorme”. Tot i els “reptes i dificultats”, el president de la Generalitat creu que “ningú no es pot quedar enrere en el camí del progrés i de plenitud que volem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa