Torra a l'acte de les Creus de Sant Jordi: "Serem capaços de fer possible, l'impossible"

Messi, Benach, Rigol, Núria Picas, Lluís Juste de Nin i La Trinca recullen el guardó

"Serem capaços de fer possible, l'impossible". Així ho ha manifestat el president de la Generalitat, Quim Torra, al final del seu discurs en l'acte d'entrega de la Creu de Sant Jordi. En la seva intervenció també ha manifestat que "la veritable estructura d'Estat és la societat civil". Un acte en el qual l'esportista del FC Barcelona Leo Messi, els expresidents del Parlament Ernest Benach i Joan Rigol, l'esportista i excandidata d'ERC Núria Picas, i entitats com La Trinca, El Tempir, l'Ateneu de Tàrrega i la Federació Catalana d'Entitats Corals han rebut aquest dijous la Creu de Sant Jordi. El Govern ha atorgat el guardó a 28 personalitats i 15 entitats.

 

El president de la Generalitat, Quim Torra ha assegurat que "la veritable estructura d'Estat, la que ens ha permès sobreviure sense estat o estats en contra, és la societat civil. Catalunya no és un país fet de grans recursos naturals ni el resultat d'haver-se imposant, sinó que és la seva gent i com més lluny va la seva gent, més lluny va Catalunya".

 

 

Torra ha agraït als guardonats: "Som millors col·lectivament gracies a l'ideal que heu consagrat les vostres vides, som més poble. Cal que ens exigim més a nosaltres mateixos, hem d'anar més lluny i posar el focus de la manera més intensa allà on més necessari cal que el posem", ha manifestat el president. Ha apostat perquè Catalunya "sigui un país que calgui escollir, que no s'imposa a ningú" i que el fan els seus set milions i mig de persones "des de la democràcia". En aquest context, ha apuntat: "Serem capaços de fer possible, l'impossible".

 

Premiats a les Creus de Sant Jordi 2019 | Jordi Bedmar

Premiats a les Creus de Sant Jordi 2019 | Jordi Bedmar

 

 

Comentaris