El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Teresa Pitarch, destituïda com a directora de l’ICD després de marxar del PDeCAT
  • CA

 

Teresa Pitarch ha estat destituïda com a directora de l’Institut Català de les Dones, que pertany al Departament de la Presidència, després que anunciés ahir la seva marxa del PDeCAT, segons ha pogut saber l’ACN. Pitarch, mà dreta de Gordó, va decidir seguir les passes de l’exconseller després que aquest anunciés la seva baixa del partit i del grup parlamentari de JxSí arran que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi obert una investigació contra ell en el ‘cas del 3%’.

 

Pitarch ocupava el càrrec de directora de l’Institut Català de les Dones des del febrer del 2016 i ha tingut diverses responsabilitats a l’administració. D’altra banda, l’actual director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Jordi Miró, pròxim a Gordó i membre de la Plataforma Nova Convergència, també ha deixat la militància del PDeCAT.

Pitarch ha ocupat diversos càrrecs a l’administració. Des del 2011 i fins al gener de 2016, va exercir el càrrec de directora general de l’Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública del Departament de la Presidència. Anteriorment, va ser responsable de Coordinació del Servei Català de Trànsit; cap del Servei Territorial de Trànsit de Barcelona; cap de l’Àrea Jurídico-Administrativa i subdirectora de Coordinació Administrativa de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA), i responsable Econòmica a la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom al Departament d’Empresa i Ocupació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa