Tensió per un grup independentista xenòfob: "Els partits estan plens d'infiltrats!"

El Moviment Identitari Català fa l'ofrena a Rafael Casanova reivindicant una "Catalunya catalana"

El Moviment Identitari Català (MIC), un petit grup independentista xenòfob, ha ocasionat un cert moment de tensió de baixa intensitat quan han aparegut per fer la seva ofrena floral al monument de Rafael Casanova al crit de “Catalunya catalana”, “Puta Espanya” i "Visca Terra Lliure", encenent bengales i omplint l’espai de fum. Alguns independentistes els han increpat per la seva presència i s’ha produït un intercanvi de retrets.

Un home amb un megàfon i amb un to exaltat ha començat a criticar els “pals a les rodes” que algunes formacions polítiques independentistes opinen que han posat per aconseguir l’objectiu de la independència. “Bloquegen la independència perquè estan plens d’infiltrats i impedeixen la llibertat de la nostra terra, volem que Catalunya sigui lliure, cal que el poble vagi unit i no podem dividir-nos”, ha exclamat.

 
 

Comentaris (7)
Rosa Canela Fa 21 dies
La intolerància de l'esquerra es digna de Stalin i les seves purgues. Insulten a qui no acata el seu pensament. Sovint barrejant conceptes. La ignorància i el fanatisme és un còctel perillós
Marga Fa 26 dies
Com que xenòfobs, ara als que defensen el seu país davant el racisme més radical de l'extrema dreta àrab se'ls hi diu així? El vostre periodisme és molt miserable, esteu del costat de l'opressor. Xenòfobs, racistes, masclistes i demés sou tots els que justifiqueu l'islamofeixisme.
Joseph Fa 27 dies
No son xenófobos,solsament defensent la Nostradamus Terra.Hi ha molts que els volem fora perque tenen por de que l’his fagin ombré.Entre Aquest la CUP.No caigue-ho Amb Aquest parany.
Primers de la clase en globalisme i en conservar la feina Fa 27 dies
Queda clar que en una cataluñsespañola pretendre ser català és ser feixista, racista, xenòfob, etc... Queda clar per qui treballa tota la partitocràcia d'aquesta comunitat autònoma que és exclusivament per seguir imposant per la força de les armes l'imperi borbònic a canvi de viure'n tota la vida
Remigio II Fa 1 mes
Cal fer fora els parasits
CATANGA Fa 1 mes
ENTRE EL CAMBIO CLIMATICO Y LOS MUSULMANES , CATALUNYA SE AFRICANIZA .
adolf Fa 1 mes
Es veu que els francesos no poden reivindicar una França francesa, els alemanys, italians, americans igual , tenen que amagar la seva identitat.Portem anys que una esquerra totalitària a fet tot el possible per amagar la identitat catalana, això si, el vel musulmà que assenyala " jo soc musulmana ", es molt encertat, sou uns fanàtics.