El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La taula de diàleg es reunirà finalment el 26 de febrer
  • CA

La primera reunió de la taula de diàleg es farà, finalment, el proper dimecres 26 de febrer per la tarda a la Moncloa. Aquest és un dels dies que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha proposat aquest dijous al matí al president espanyol, Pedro Sánchez, després que aquest fixés la reunió el dilluns 24. El president de la Generalitat ha enviat una carta a Sánchez, oferint-li la seva disponibilitat per reunir-se els propers dies però no el proper dilluns 24 per motius d’agenda, i finalment Moncloa ha accedit a canviar la data de la trobada. 

Sánchez ha enviat una carta de resposta a Torra on li assegura que el govern espanyol “té la voluntat sincera de dialogar i pactar”, i que proposa reprendre el diàleg “en el moment en que els camins es van separar i les raons i els arguments van deixar de ser escoltats”. En aquesta línia, assegura que “aquest diàleg és el que milions catalans i espanyols estan esperant”.

Tots sabem que és necessari el diàleg i aquesta ha de ser la legislatura que el promogui. Aquest és l’esperit que volem transmetre en aquesta taula en la que tantes esperances tenen dipositades tots els ciutadans i ciutadanes”, conclou la missiva de Pedro Sánchez. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa