El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tardà recrea l”Algú ho havia de dir’
  • CA

1506

El diputat d’ERC al Congrés, Joan Tardà, protagonitza una campanya impulsada per les joventuts del partit a la xarxa, concretament a Facebook, en què recrea el gag de Polònia ‘Algú ho havia de dir’.

Cada dia, les JERC pengen un vídeo de pocs segons amb un missatge d’actualitat en clau d’humor. Des de l’inici de la campanya i fins aquest dimecres, se n’han publicat sis. En el darrer, Tardà assegura que ‘CiU mai més s’atrevirà a fer cap míting al Palau de la Música’. Dos dies abans, havia afirmat que ‘CiU té les mans lligades perquè cobra de les constructores i de les autopistes madrilenyes’.

Davant d’un fons vermell, amb el logotip de les JERC, i vestit amb una camisa negra, Joan Tardà llança cada dia un missatge curt. Després d’aquesta intervenció se sent el personatge de ficció, expressant la frase que l’ha popularitzat en el programa Polònia, el “Algú ho havia de dir”.

Fins ara, a part dels ja citats, s’han enviat missatges tipus: ‘Amb el que costa un avió de guerra de la Chacón, es poden pagar totes les beques de tots els estudiants catalans’, ‘Esquerra a vegades fica la pota però mai no fica la mà al calaix’ o ‘el tripartit sí que ha tingut un forat negre, els 25 diputats del PSC a Madrid’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa