El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susana Díaz demana que es voti l’informe del Comitè de Garanties que proposa una gestora
  • CA

 

La presidenta de la Junta d’Andalusia i secretària general del PSOE-A, Susana Díaz, ha intervingut aquest dissabte en el Comitè Federal del PSOE per demanar que es voti l’informe de tres dels cinc membres de la Comissió de Garanties que proposa la constitució d’una comissió gestora, han informat a Europa Press fonts socialistes.

Susana Díaz ha fet una crida a la calma entre els seus companys i ha plantejat que en el Comitè Federal d’avui o bé es vota el citat informe que defensa una gestora o que s’esperi al fet que la Comissió de Garanties es reuneixi oficialment i emeti un altre dictamen.
 

Les mateixes fonts reconeixen que l’ambient a l’interior del conclave és “molt tibant” i que hi ha hagut diverses intervencions espontànies d’alguns dels assistents, la qual cosa hauria motivat la intervenció de la líder dels socialistes andalusos.
 

Després de la intervenció de la presidenta andalusa, el sector oficialista ha proposat votar la celebració d’un congrés extraordinari mitjançant una votació de caràcter secreta, amb la participació dels membres de l’Executiva en funcions. Al voltant de la 16.00 hores de la tarda s’ha produït un nou recés i la reunió s’ha suspès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa