El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Soler (ACM) diu que enfortir el municipalisme “és la millor manera” de defensar Catalunya
  • CA

El president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), Lluís Soler, ha assegurat que enfortir el municipalisme “és la millor manera” de defensar Catalunya, per la qual cosa ha apostat per esforçar-se al màxim per treballar en aquest sentit.

Ho ha dit durant la clausura de la XXII Assemblea de l’ACM que s’ha celebrat aquest divendres per presentar el Pla de Mandat 2020-2024 que marcarà l’agenda municipalista, en la qual també ha intervingut la consellera de la Presidència, Mertixell Budó.

Soler ha instat el municipalisme a fer-se responsable del futur de Catalunya: “No només sabem i volem gestionar, sinó que volem ser aliats per fer una Catalunya millor. Aquesta és l’autèntica força del municipalisme català”, ha asseverat.

Ha detallat que aquest pla de mandat inclou 100 accions que es basen en l’acció climàtica, la qualitat de vida i la prosperitat que marcaran les línies de treball municipals, i incorpora l’aprovació del pressupost del 2020 i la dels nous estatuts de l’ACM “per adoptar-se als nous temps”.

“Per aconseguir-ho ens dotarem de noves eines, recursos i serveis per acompanyar els ajuntaments cada dia. Volem donar un gran salt cap endavant”, ha assegurat el president de l’ACM, i ha afegit que demanaran a la Federació de Municipis de Catalunya que creï una comissió bilateral.

“Des del municipalisme no reclamem competències, recursos i eines per simple egoisme sinó per servir millor els nostres veïns i veïnes”, ha advertit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa