El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Societat Civil Catalana titlla de “cortina de fum” l’aposta de Torra pel diàleg
  • CA

 

Societat Civil Catalana (SCC) ha afirmat aquest dimecres que el president de la Generalitat, Quim Torra, “no té cap voluntat” d’arribar a acords amb el govern espanyol i qualifica de “cortina de fum” la seva proposta de mantenir oberta la porta del diàleg. L’entitat considera que la veritable voluntat de Torra és “seguir duent a terme els seus plans de forma unilateral”. SCC lamenta, a més, que la “tensió entre catalans va en augment” i acusa Torra de no haver fet “cap gest” per “trencar amb aquesta dinàmica”. Segons l’entitat, la conferència al TNC “només aprofundeix aquesta espiral cap a la discòrdia i l’anomia social”. En aquest sentit, subratllen que el president de la Generalitat va anunciar la voluntat de no fer “ni un pas enrere” i afirmen que està “disposat a materialitzar el seu full de ruta separatista”.

 

D’altra banda, Societat Civil Catalana considera que les equiparacions de la causa independentista amb Martin Luther King o Nelson Mandela demostren “o bé la incapacitat per llegir amb realisme el context català o bé una clara banalització de l’actuació d’aquests personatges”.

 

Davant d’aquests fets, SCC demana al govern espanyol que estigui “especialment atent” als moviments que es fan des del govern de la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa