El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Societat Civil Catalana s’apropia de la campanya ‘maleïda’ del Govern per atacar-lo
  • CA

L’entitat espanyolista Societat Civil Catalana (SCC) s’ha apropiat de la campanya del Govern per a promoure l’esport femení on apareixen els membres de l’Executiu de Quim Torra tapant-se un ull de la cara. Aquesta imatge serveix a l’entitat per presentar una versió remasteritzada de la campanya i criticar el Govern que, segons denuncien, no els veu, no els fa cas i no atén les seves demandes.

La campanya, que s’ha iniciat a Twitter, denuncia que “és un fet” que els espanyolistes no importen al Govern, que els fa el buit. SCC diu que “els catalans constitucionalistes” són majoria i que així ho constaten “fins i tot les enquestes”. No obstant això, els membres del Govern “fan veure que no existim”, lamenten. Els espanyolistes creuen que a Catalunya impera una “tirania totalitària” i avisen que volen “revertir la situació”.

Una campanya o un malson?

La campanya per promoure l’esport femení s’ha convertit en un malson pel Govern perquè ha rebut moltes crítiques en emular un gest (tapar-se un ull de la cara) que ha estat símbol de campanyes en diversos llocs del món on l’enfrontament de manifestants amb policies ha causat que moltes persones perdessin un ull de la cara. Sense anar més lluny, a Catalunya durant les protestes per la sentència contra els líders del procés i abans durant l’1-O.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa