Sirvent (CUP) rebat que la Llei Aragonès sigui “anti-Florentino”

Aragonès defensa el projecte perquè "no privatitza res"

La diputada de la CUP Maria Sirvent ha rebatut aquest dimecres en el ple del Parlament al vicepresident, Pere Aragonès, que la Llei que es coneix com a Llei Aragonès sigui una normativa "anti-Florentino". Sirvent ha dit que la llei afavoreix les grans empreses davant d’actors més febles. “Aquesta llei representa la consolidació de les polítiques privatitzadores dels governs de la Generalitat que s’han succeït”, ha manifestat Sirvent en una interpel·lació al Govern. Aragonès ha defensat el projecte assegurant que “no privatitza res” sinó que regula situacions que ja es donen.

Aragonès ha agraït el to de les crítiques de la CUP i ha celebrat que passi “d’un posicionament dogmàtic de campanya ad hominem contra membres del Govern i d’una crítica demagògica a les propostes”. El vicepresident ha refusat les acusacions de mercantilització i ha reptat Sirvent ha posar un exemple d’externalització impulsat per l’actual Govern. “Trobarà serveis heretats, que ja es prestaven per part d'empreses privades, cooperatives o entitats del tercer sector”, ha indicat Aragonès.

 

El vicepresident ha afirmat també que ERC es diferencia de la CUP perquè “no som una esquerra dogmàtica, mai ho hem estat”. Aragonès ha recordat que “des del 1931 som una esquerra heterodoxa i entenem que els serveis públics no es poden afrontar des del dogmatisme; però per aconseguir un gran canvi d’internalització total no hem d’oblidar els petits passos”.

 

Comentaris