Sierra (Cs): “Ens posen els pèls de punta les llistes negres dels separatistes”

"És lliure de fer el que vulgui", diu la diputada de l'exsoci del partit a Barcelona, Manuel Valls

La diputada de Cs al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, ha reaccionat aquest dijous a la campanya de Consum Estratègic de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per castigar les empreses que van traslladar la seva seu social fora de Catalunya per l’1-O. Preguntada sobre quin parer té sobre aquesta iniciativa, Sierra s’ha posat les mans al cap: “Ens posen els pèls de punta les llistes negres dels separatistes”. La diputada taronja ha dit que el que s’ha de fer és que en lloc de fer llistes negres s’hauria d’afavorir que tornessin, però ha considerat que de l’independentisme no se’n pot esperar res més: “Aquesta és la seva manera d’entendre la democràcia”.

Pel que fa a l’embolic amb Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona, Sierra ha dit que és “un senyor lliure que pot fer les declaracions que vulgui” i el que no farà Cs és “fer de comentarista del seus comentaris”.

 
 

Comentaris (12)
A l'aguait Fa 3 mesos
a on diu que té els pèls que se li posen de punta ?
Comprensió lectora Fa 3 mesos
Són llistes blanques, no llistes negres, la diferència és abismal.
Els costa poc eriçar-se Fa 3 mesos
Només cal ensenyar-los un llcet groc, i perden l'oremus.
D'on no n'hi ha no en raja Fa 3 mesos
La fasc'sta de ciudadanos, la sònia sierra, fidel a l'adn del partido, destruir Catalunya, el català i la democràcia, no dona més de si
APAÑAMELAPELA Fa 3 mesos
Sierra, us agraden més les llistes negres que practiqueu vosaltres, com la de l'ajuntament de Barcelona amb Valls al devant.
Manel Fa 3 mesos
Jo fa temps que ho practico, procuro NO consumir res del IBERX, ni de empreses contraries a la democracia, els promotors de boicots son precisament els espanyols, tenim dret a escollir a qui comprem, si això els posa els pels de punta, es bo, vol dir que enem pel bon cami, tocar la economia dels faxistes.
Analó Fa 3 mesos
Cs, a mi me pone la pala e punta r cabrai la boca co lo ce carae a la JEC i desegia so exe cuenta. A mi me pone la pala e punta la pratasió ce so diņan la madea comunicasió a boatre prabacaseana nes'ațao ne ce to cuela contra lenapanatemo. Oțáa sae la malaha ce le marcae a logera lIncisisió a cie tie e cemá.
Què dius? Fa 3 mesos
Ni els francesos us volen.
David Fa 3 mesos
El que diu la senyora Sierra es mentida. L'ANC no ha fet una llista negra sinó una llista blanca, que són dos conceptes diferents. Una llista blanca conté elements interessants segons el concepte assumit a la llista, i per tant, no és una crida contra empreses sinó a favor d'empreses de la llista. I precisament de LLISTES BLANQUES N'ESTÀ PLE A TOT ARREU.
Jordi Morell Fa 3 mesos
En canvi, segons aquesta feixista, és ben normal pressionar i fer xantatge a empreses perquè fotin el camp de Catalunya. Aquests ciudadanus falangistes són malvats i ho demostren cada dia. L'odi que professen contra Catalunya i els catalans és d'estudi siquiàtric
X*2 Fa 3 mesos
A nosaltres ens posen els pels de punta la dictadura borbónico-franquista dels feixistes ocupants espanyols
joan Fa 3 mesos
A mi en poseu de punta tots els fatxes, com vosaltres, segueix les passes de l'Arrimadas i de Rivera, i fuig cap a Madriz, alla te sentiràs com a casa, aqui ets una inadaptada i res mes, una "sierra", serveix per serrar, ja ho diu el nom, si fos d'aquí es diria Serra.