El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
SI proposa obrir una comissió d’investigació sobre la formació d’Ortega
  • CA

Solidaritat Catalana per la Independència ha anunciat aquesta tarda que demanarà els altres grups polítics obrir una comissió d’investigació per esbrinar la veritable formació de la vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega, després de que aquesta esmentés al seu currículum que era llicenciada en psicologia quan, certament, encara no havia acabat la carrera.

El portaveu de SI al Parlament, Alfons López Tena, ha dit que Ortega “és la millor falsificadora”, perquè “porta molt anys falsificant el seu currículum”. López Tena ha titllat a la vicepresidenta de presumpte “delinqüent” fent referència a l’article 403 del còdi penal espanyol que estipula aquesta pràctica de delicte.

“Parlem d’una senyora que porta mot anys presentat-se, en tots els seus currículums, com a llicenciada en psicologia”, ha dit López Tena, que s’ha preguntat també si la vicepresidenta ha exercit o no de psicòloga al llarg de la seva vida.

En aquest sentit, wls grups parlamentaris de l’oposició han coincidit també a assenyalar que la polèmica sobre els estudis d’Ortega posa en dubte l’afirmació de Mas que formaria el Govern dels millors. PP i ERC han recordat també que l'”error” d’Ortega ve de lluny, ja que en el currículum que va lliurar al Parlament el 2006 a la VIII legislatura ja apareixia com a llicenciada en Psicologia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa