El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Si presenta la candidatura "Anem per Feina"
  • CA

La candidatura “Anem per Feina” que es presentarà aquest diumenge al 1r Congrés de Solidaritat Catalana per la Independència ha defensat a Vic la feina feta dels seus candidats durant el període previ a les eleccions i en període electoral en contraposició de la resta de candidats independents.

El diputat Alfons López Tena ha destacat que en aquests moments la coalició es troba en una situació “molt dura”. Ha assenyalat que ara es tracta de “muntar” la formació i per això calen persones que tinguin capacitat organitzativa, dedicació i que ja hagin treballat amb anterioritat.

El candidat a la secretaria nacional de Política Institucional ha explicat que la candidatura “Anem per feina” és una “trama” i que el vot que emetran els adherits aquest diumenge cal que sigui un vot en conjunt, “per a tot l’equip”.

Tena ha proposat articular una executiva nacional per a la coalició “reduïda”, “eficient” i “amb presència territorial”, a diferència de la gran majoria de partits que tenen executives ‘de fins a 90 persones”.

El candidat a la secretaria nacional de Polítiques Sectorials, l’osonenc Jordi Aneto, ha explicat que proposarà que cada territori es divideixi en onze àrees sectorials diferents i s’elegeixi un portaveu que formarà part de l’executiva nacional, escenari on es prendran les decisions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa