SI inicia una campanya en defensa de la llei d'independència

El partit independentista ha convocat una concentració pel proper 2 d'abril

El proper 2 d'abril tindrà lloc a la plaça del Rei una concentració convocada per Solidaritat Catalana per la Independència amb dos objectius, defensar el projecte de llei d'independència que el subgrup parlamentari ha presentat al Parlament i donar suport al 'sí' en la consulta per la independència que tindrà lloc a Barcelona el 10 d'abril.

Aquesta concentració s'emmarca en una campanya anunciada pel secretari general de la coalició Uriel Bertran, que pretén mobilitzar la ciutadania en defensa d'aquesta llei sobiranista. Des de SI es recorda que "serà la primera vegada a la història del parlamentarisme a Catalunya on es portarà a votació la independència del país".

Aquesta concentració només és el primer acte d'una campanya més amplia. Per exemple, en aquesta moments 11.000 persones ja han enviat correus electrònics als 135 diputats del Parlament perquè votin a favor de la llei. Durant la tramitació i les votacions Solidaritat té la intenció de convocar més mobilitzacions i concentracions en un intent per donar suport ciutadà a la llei.

 
 

Comentaris