El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Si demana a CiU que "deixi de fer l’estruç"
  • CA

SI ha demanat avui als diputats de CiU que deixin de fer “l’estruç” i actuïn amb coherència. El partit independentista ha recordat que la proposta de llei que s’ha de votar dimecres al ple-proposada per SI- no proclama la independència, sinó com aquesta s’ha de proclamar el dia que hi hagi una majoria suficient. El diputat per Solidaritat, Alfons Lopez Tena, ha demanat per aquest motiu “que no es confongui el poble”.

Tena ha recordat que “si CiU vota amb el bloc espanyolista la llei caurà”. “Tot depèn de la seva posició i nosaltres no la retirarem perquè es el nostre principal compromís electoral”, ha reivindicat el diputat Uriel Bertran.

Segons Bertran “la ciutadania ja s’ha mobilitzat i ara reclama als polítics que cobrem un sou que fem la nostra feina”. “Estem convençuts que la mobilització ciutadana pot arribar a convèncer CiU”, ha afirmat.

El diputat de SI per la demarcació de Girona, Toni Strubell ha afegit que “s’ha acabat dir que els temes identitaris no importen al Parlament de Catalunya”

A partir de les cinc de la tarda comença una acampada de 48 hores davant del Parlament  amb una oficina de SI oberta de forma permanent. El partit ha fet una crida “a tot el poble de Catalunya a apropar-s’hi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa