El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Set agents de la Policia Nacional espanyola s’esbatussen a un bar del Born
  • CA

 

Segons ha explicat l’emissora de ràdio RAC1, la nit de dilluns uns agents de la Policia Nacional espanyola van provocar una batussa a un bar del barri del Born de Barcelona. Els propietaris van avisar els Mossos d’Esquadra que, quan van presentar-se al local van descobrir que eren agents espanyols fora de servei. Els amos del bar els denunciaran per agressió i també pels danys causats al local.

 

Segons han explicat testimonis presencials, els agents espanyols van començar a causar maldecaps tan bon punt van entrar al bar. Dos d’ells anaven molt beguts -o “alguna cosa més”, segons els testimonis-, cridaven molt, molestaven els altres clients i faltaven el respecte als cambrers. Com que els treballadors del local parlaven italià, els agents els van confondre amb catalans i van començar a exigir que els parlessin en castellà, segons deien, perquè “Barcelona és Espanya”. La situació, a partir d’aquí, no va fer altra cosa que empitjorar: primer, els policies espanyols es van negr a pagar les consumicions; després, van demanar una última ronda. Segons afirma en Luca, un dels cambrers, en negar-se a servir-los al·legant que volien tancar, els agents van respondre dient “¡somos la puta ley aquí en Barcelona! ¡Cerráis y abrís cuando decimos nosotros!”.

Segons els mateixos testimonis, els policies van llençar ampolles a terra, van trencar un tirador de cervesa i van agredir el mateix Luca, el cambrer. Quan els Mossos d’Esquadra es van presentar al local els policies espanyols, que els van rebre amb crits de “rates” i “putos catalans”, van dir-los que els cambrers els havien robat dos telèfons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa