Els serveis jurídics del Parlament es neguen a publicar la moció de la CUP

El text s'ha debatut i votat en el ple del Parlament tres minuts abans que arribés la notificació del Constitucional impugnant-lo

Els serveis jurídics del Parlament de Catalunya han decidit fer cas al requeriment del Tribunal Constitucional (TC) contra la moció de la CUP sobre l’autodeterminació, malgrat que el seu primer punt ha estat aprovat amb el suport de JxCAT i ERC tres minuts abans que arribés la comunicació del tribunal espanyol. Els lletrats han decidit bandejar la controvertida moció de manera que no es publicarà en el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC), tal i com es correspondria d’acord amb la votació que s’ha fet aquest dimarts en el ple de la cambra catalana.

Fonts de la presidència del Parlament han explicat a ‘El Món’ que la publicació de la moció “no és cosa de la Mesa del Parlament, sinó dels serveis jurídics”. En aquest sentit, després de la sessió del matí hi ha hagut una reunió de l’òrgan, on s’ha comunicat que els lletrats “estan apercebuts pel TC i han informat que no publicarien” el text. “El que és cosa de la Mesa és admetre a tràmit les iniciatives perquè es puguin debatre i votar, tal com ha passat”, han defensat les mateixes fonts.

 
 

Comentaris (11)
Barrem el pas a la demagògia. Fa 2 mesos
Cap cas a la CUP i als fanàtics de JxCAT, que no tenen sentit d'estat i actuen com uns irresponsables, i que no aconsegueixen res positiu per a Catalunya.
Os tratan como a niños, secesionistas .... Fa 2 mesos
.... porque os comportais como niños muy pequeños. A ver si creceis y se puede dialogar entre adultos.
Català a Mallorca Fa 2 mesos
Coi de cagats!!!!! El poble mana i el govern obeeix, punt. Si es vota i s,aprova una proposta al parlament es publica, i si no ho volen fer al carrer!!!! Pq per cobrar un bon sou pagats per tots nosaltres bé que paren la mà....
Apa, Torrent, quina por Fa 2 mesos
Mentre la gent se la juga a les carreteres, el Parlament fa el pallasso fent veure que són molt valents, que han burlat el TC i després el covard del president Torrent mana no publicar-ho al Butlletí Oficial del Parlament. Déu meu si tinguéssim un president del Parlament més valent!
Max Fa 2 mesos
Puntada de peu al cul als dropos llepaires del departament jurídic i que fotin el camp a Madrid amb en Rivera.
MSR Fa 2 mesos
Una mostra més del que és un Parlament Autonòmic, no és més que la reunió del veïns de l'escala. Una colla de 135, que no tenen ni el poder per publicar la decisió que han voat.
GAVANENC Fa 2 mesos
Queda donç probat que el poder judicial está per sobre del poder legislatiu, que els tribunals ens diuen de que, o de que no, podem debatre en un parlament !!! Fotem al camp ja d'aquesta m.er.da de país ñol
Joan de Sant Andreu Fa 2 mesos
Ah clar! I qui està al front dels Serveis Jurídics. En quina bancada estava no fa tants anys? ER ja ho sabíeu que acabaria així? Trigareu més o menys, però acabareu assenyalats per tots com a botifler. Però clar, que més us dona si les eleccions ja han passat. Nogensmenys pareu compte, tenim memòria.
enterrador Fa 2 mesos
Torrent.....el dulce olor a caquitas en los pañales por la mañana.... rememorando a Apocalypse Now (escena memorable del coronel Bill Kigore )
La mierda de los miserables golpistas cada vez genera más asco a nivel internacional. Fa 2 mesos
Por cierto el ostiazo de los terroristas en la frontera ha sido espectacular y más por cierto, última hora, lo miserables golpistas no importaran una mierda en la gobernabilidad del Reino de España.
ganxó Fa 2 mesos
QUI ÉS AQUEST ESPECIMEN ?
1888. si pero no. Fa 2 mesos
els del erc quedem que quederem