Serret: "Si anem a la presó, haurem desemmascarat els qui no són tan democràtics"

"Cada feina té els seus riscos, i avui ser polític i independentista a Catalunya és arriscat"

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, ha assegurat que si els membres del Govern arribessin a anar a la presó per la celebració del referèndum independentista de l'1 d'octubre, suposaria desemmascarar "els qui no són tan democràtics". "Si realment anem a la presó, voldrà dir que hem guanyat, perquè haurem desemmascarat els qui no són tan democràtics", ha dit en una entrevista en el diari 'El Punt Avui'.

Preguntada per la signatura de requeriments judicials per delicte penal com a membre d'un Govern que promou un referèndum independentista, ha afirmat: "Tenim molt clar per què som aquí i què implica el que farem. Com és una obra col·lectiva, si hem de posar tots la nostra signatura, ho farem". Ha indicat que totes les feines comporten un cert risc que augmenta en certes circumstàncies: "Avui ser polític i independentista a Catalunya és arriscat per unes interpretacions legals i actuacions injustes, però cal assumir-ho i treballar perquè deixi de ser-ho".

 

 

Preguntada per si no se sent espantada, ha assegurat no ser una inconscient: "Però què em pot suposar en la meva escala de valors? Un desprestigi social? Privació de llibertat? Béns embargats? Tinc una hipoteca i un cotxe de segona mà. La vida dona molt més i hi ha molt més a guanyar que a perdre", ha finalitzat la consellera d'Agricultura.

 

Comentaris