Serrano (PPC): "No es pot governar amb una pota a Waterloo i l'altra al Tribunal Suprem"

Insta Torra a "aclarir" el calendari electoral o a "dimitir" si l'ha de consensuar amb Puigdemont

El secretari general del PPC, Daniel Serrano, ha emplaçat el president de la Generalitat, Quim Torra, a "aclarir" la data de les properes eleccions catalanes o bé a "dimitir" si l'ha de consensuar amb el seu predecessor i actual eurodiputat, Carles Puigdemont. "Qui mana a Catalunya?", ha preguntat el dirigent popular en un acte a Badalona aquest dissabte. Serrano ha advertit que "no es pot governar amb una pota a Waterloo i l'altra al Tribunal Suprem" i ha considerat "inadmissible" i "una falta de respecte" que les decisions de Torra estiguin condicionades per Puigdemont.

Ha assegurat que "no es pot governar com ho està fent Torra perquè no és la manera de donar serenitat i estabilitat" i ha afirmat que el president "hauria d'estar liderant la crisi sanitària, econòmica i social, però està més preocupat en fer fora el secretari general del Parlament i en deixar en evidència el seu president". Ho ha dit en referència a l'intent de JxCat de cessar el secretari general de la cambra catalana, Xavier Muro, per haver-se negat a publicar íntegrament les resolucions aprovades al ple sobre la monarquia que es va celebrar al parlament. Muro va ometre'n les pars que va considerar contràries a les sentències i advertiments del Tribunal Constitucional.

Segons ha informat el partit en un comunicat, Serrano ha visitat Badalona acompanyat del seu alcalde, Xavier García Albiol, i de l'eurodiputada del PP Dolors Montserrat. Allà, el secretari general del PPC ha lamentat que el Govern estigui "dividit" i no tingui un pla per afrontar el nou curs escolar, "amb la consegüent preocupació per als pares, professors i alumnes".

 
 

Comentaris