Sergi Sol cessa d'assessor de Pere Aragonès

Qui havia estat mà dreta d'Oriol Junqueras i actual habitual de les tertúlies televisives deixa d'ocupar el càrrec, segons va anunciar el DOGC aquest passat divendres

La mà dreta d'Oriol Junqueras i fins ara "assessor especial en polítiques estratègiques" dels departaments de Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, Sergi Sol, ha cessat d'aquest darrer càrrec. Així es va publicar aquest passat divendres, catorze d'agost, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per bé que la resolució està signada el dia tres d'aquest mateix mes. El cessament de Sol, que ocupava aquest càrrec des del 22 de juny de 2018, es va fer efectiu ahir mateix.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Sergi Sol (1970) va exercir de periodista a diversos mitjans locals. Després va començar la seva carrera política com a cap de premsa i comunicació de l'Ajuntament de Sitges i més tard, de la mà d'Oriol Junqueras, va arribar a director de comunicació d'Esquerra Republicana. Amb la formació del Govern de JxSí, va ser nomenat cap del Gabinet de Comunicació de l'aleshores vicepresident de la Generalitat.

 

D'ençà del seu nomenament com a assessor de Pere Aragonès, Sergi Sol s'ha anat convertint en una figura més coneguda pel gran públic gràcies a les seves aparicions com a tertulià a Televisió de Catalunya en qualitat d'"amic d'Oriol Junqueras" de qui, precisament, va narrar la seva vida a la presó en el llibre Oriol Junqueras, fins que siguem lliures, publicat l'any 2018.

 

Comentaris