El SEPC desconvoca la vaga indefinida a les universitats

El sindicat adverteix que no permetran que els centres educatius "restin aïllats del context d'excepcionalitat"

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans ha desconvocat la vaga indefinida a les universitats, que va iniciar el 29 d'octubre contra la sentència de l'1-O. En un comunicat difós a les xarxes socials, el SEPC considera que és hora de tornar als instituts i universitats però adverteixen que no permetran que els centres educatius "restin aïllats del context d'excepcionalitat" que viu Catalunya. En aquest sentit, demanen continuar amb la "mobilització sostinguda" per estendre el conflicte "arreu del territori" i garanteixen que "seran on toqui" desbordant les "forces d'ocupació". En sindicat assegura que va aconseguir que els rectorats fessin públic un comunicat condemnant la sentència, malgrat que afirmen que "queda curt" .

 
 

Comentaris (3)
"En sindicat assegura que va aconseguir que els rectorats fessin públic un comunicat condemnant la sentència" Fa 2 mesos
Necesitamos más detalles ¿Cuantos creditos han conseguido para la quema extraescolar de contenedores? ¿Cuantos adoquines hay que lanzar para que te den matricula de honor en la asignatura de Formación del Espiritu Nacional? Un manifiesto más no vale para nada. Cifras, sisplau.
jg Fa 2 mesos
otro fracaso mas del pruces….
jg Fa 2 mesos
indefinida y obligatoria... como buenos fachas....