El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els CDR animen a una mobilització permanent: “És l’hora de la desobediència”
  • CA

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han animat a sumar-se a una mobilització permanent, després de la sentència que condemna els líders independentistes, i “a desafiar el règim des de la base, allà on fa més mal“.

En un comunicat que ha estat publicat a les xarxes socials, han afirmat: “Ara és l’hora del poble. Ara és l’hora de la desobediència”.

“El poble mana i el Govern obeeix, ja n’hi ha prou d’acatar les lleis, les sentències i la repressió”, han dit, i han assenyalat que és l’hora del poder popular i que només l’autoorganització pot liderar la proposta. “Fem-nos forts als carrers, a les places, a les assemblees. I obliguem els responsables polítics a fer-ho perquè nosaltres desobeirem i no permetrem cap pas enrere des de les nostres institucions”, han afegit.

Han subratllat que la república que es va votar l’1-O és l’únic camí, i han remarcat que “no es pot aguantar més sota el paraigua d’un estat repressor, antidemocràtic i autoritari“.

CDR a la manifestació de Via Laietana Europa Press

“Ja no podem més: és el moment de poder-ho tot. Ara, sense aturar-nos. És el moment de la #revoltapopular”, han conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa