El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Seguiment desigual a les universitats durant la jornada de vaga per l’1-O
  • CA

 

La jornada de vaga convocada per la plataforma Universitats per la República ha tingut un seguiment desigual a les universitats catalanes, amb facultats amb un seguiment total i d’altres que han fet classes amb normalitat.

 

Segons ha informat la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat en un comunicat, a la Universitat de Barcelona (UB) la participació ha estat molt alta a les facultats de Belles Arts, Educació, Filosofia i Geografia i Història, i baixa a Economia, Medicina, Ciències de la Salut i Psicologia.

 

A l’Autònoma de Barcelona (UAB), l’afectació ha estat gairebé total a les facultats d’Economia, Filosofia i Lletres, Psicologia, Educació, Comunicació i Ciències Polítiques, i a les restants l’afluència ha estat diversa.

 

A la Politècnica de Catalunya (UPC), ha tingut incidència a l’Escola d’Arquitectura i al Campus Manresa, i la Pompeu Fabra (UPF) s’ha vist afectada principalment al campus de Ciutadella.

 

A la de Lleida (UdL), ha estat desigual amb una aturada total a Dret, Economia, Medicina, Infermeria, l’Escola Politècnica i el Campus d’Igualada (Barcelona), i a la facultat de Lletres i l’Escola d’Agrònoms s’han bloquejat accessos.

 

L’activitat docent a la de Girona (UdG) s’ha suspès completament a les facultats d’Educació, Medicina, Econòmiques i Turisme, ha estat molt alta a Infermeria i Ciències, i a la resta de centres ha estat del 70%.

 

A la Rovira i Virgili (URV) de Tarragona hi ha hagut un seguiment total al campus de les Terres de l’Ebre i molt alt al Catalunya; als de Bellisens, Sescelades i la seu del Vendrell ha estat moderada, i a Medicina, Turisme i Geografia s’ha fet classe amb normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa