El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Segueixen les cues d’autoinculpacions pel 9-N
  • CA


El Vendrell, al Penedès (@assemblea)

Segueixen les cues d’autoinculpacions pel 9-N. Desenes de catalans continuen acudint als jutjats en solidaritat amb el president Mas i les conselleres Ortega i Rigau per la querella de la consulta. Ho fan a jutjats de guàrdia de diverses poblacions catalanes, com Reus, el Vendrell o Vilanova i la Geltrú, entre altres, cosa que posa de manifest l’èxit de la campanya promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana endegada el darrer dimarts a Barcelona, a la seu del TSJC.

Desenes de ciutadans van fer una cua aleshores que donava la volta al Palau de Justícia de Barcelona. Avui també ho fan però arreu del territori, al jutjat de guàrdia que corresponent segons on es té domiciliada la residència. L’ANC, de fet, ha convocat jornades d’autoinculpació per fer-ho en grup. Per exemple, n’hi ha un a Vic convocada per dilluns 29 de desembre.

Granollers, al Vallès Oriental (@oriolvila_)

La campanya ha tingut el suport de representants polítics com el president d’ERC, Oriol Junqueras, i diputats de CiU, encapçalats pel coordinador de CDC, Josep Rull. Dimarts passat es van autoinculpar per donar suport el Govern i també en un signe de complicitat amb els ciutadans partidaris del procés. El periodista Francesc Marc Álvaro també ha suport a la campanya de l’ANC i s’ha autoinculpat aquest matí a Vilanova i la Geltrú, al Garraf, com ha indicat al Twitter. Es preveu que continuin les autoinculpacions als propers dies.

Per poder realitzar l’autoinculpació cal descarregar-se prèviament el full d’autoinculpació que s’ha de lliurar emplenat correctament. També cal presentar el DNI. 

Reus, al Baix Camp (@marcarza)

Vilanova i la Geltrú, al Garraf (@fmarcalvaro)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa