SCC veu el veto d'Iceta propi d'un "estat totalitari"

Societat Civil Catalana acusa els independentistes de no tenir voluntat de resoldre el "problema de divisió i enfrontament social"

Societat Civil Catalana atribueix el veto dels partits independentistes a la designació de Miquel Iceta com a senador a una actuació pròpia d'un "estat totalitari". A través d'un comunicat, l'entitat qualifica de "gran irresponsabilitat i episodi lamentable" la decisió de JxCat, ERC i la CUP. En aquest sentit, els ha acusat de no tenir la voluntat de construir ponts ni resoldre el "problema de divisió i enfrontament social". L'entitat demana al govern espanyol que actuï "amb la màxima contundència" en el moment que la Generalitat torni a vulnerar els drets i llibertats de tots els catalans. I insta els partits constitucionalistes a deixar les seves "legítimes diferències" i treballar de manera conjunta.

Societat Civil Catalana denuncia que els independentistes han tornat a actuar d'una manera pròpia d'un "estat totalitari" en vetar el Parlament la designació de Miquel Iceta com a senador perquè el líder del PSC pogués ser escollit president de la cambra alta. Per a l'entitat, els independentistes han demostrat una vegada més al Parlament que "remen en direcció contrària" i que l'únic que pretenen és "materialitzar les seves aspiracions polítiques sense tenir en compte no només el marc legal, sinó l'opinió de la majoria dels catalans". 

"Aquest dijous s'ha evidenciat que la seva única proposta per abordar la situació és la que ells proposen. Un gest propi d'un estat totalitari, en el què la resta d'opinions ni tant sols es valoren", ha afegit.

 
 

Comentaris