El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
SCC reuneix unes desenes de persones a Barcelona i avisa: “Som una onada imparable”
  • CA

Societat Civil Catalana (SCC) ha rememorat aquest dimarts la manifestació unionista del 8 d’octubre del 2017 a Barcelona en contra de l’independentisme amb un acte a la plaça Urquinaona on ha reunit unes desenes de persones, entre les quals els dos membres de la Mesa del Parlament de Cs, Joan García i Laura Vilchez. L’acte ha consistit en la lectura d’un manifest en català i castellà a càrrec del president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, i Sandra Tirado, membre de l’entitat.

Sánchez Costa ha aprofitat l’acte per advertir que “si l’independentisme decideix passar a l’acció del desbordament” i passar a la “insurrecció” com va passar la tardor del 2017, els unionistes organitzats “tornarem a estar aquí com una onada imparable i no de forma simbòlica”. El president de l’entitat unionista ha insistit en enviar “un avís” als independentistes en el sentit que estaran “plantant cara a aquells que volen fer com si Catalunya fos la seva masia”.

Desenes de persones a l'acte de SCC (J.A.G.)

Desenes de persones a l’acte de SCC (J:A.G.)

El manifest recorda que la manifestació del 2017 va reunir un milió de catalans i que va servir per “trencar el silenci i canviar la història superant tots els pronòstics” sota el lema “Prou, recuperem el seny”. El text assenyala que aquella manifestació “va desbordar els límits amb què el nacionalisme català havia limitat la realitat catalana”.

L’acte ha seguit amb la intervenció de diversos representants d’entitats unionistes que s’han dedicat a denunciar “l’adoctrinament” i el sistema d’immersió lingüística.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa