SCC reuneix unes desenes de persones a Barcelona i avisa: "Som una onada imparable"

El nou president de l'entitat adverteix l'independentisme que plantaran cara si els propers dies es torna a la "insurrecció"

Societat Civil Catalana (SCC) ha rememorat aquest dimarts la manifestació unionista del 8 d’octubre del 2017 a Barcelona en contra de l’independentisme amb un acte a la plaça Urquinaona on ha reunit unes desenes de persones, entre les quals els dos membres de la Mesa del Parlament de Cs, Joan García i Laura Vilchez. L’acte ha consistit en la lectura d’un manifest en català i castellà a càrrec del president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, i Sandra Tirado, membre de l’entitat.

Sánchez Costa ha aprofitat l'acte per advertir que “si l’independentisme decideix passar a l’acció del desbordament” i passar a la “insurrecció” com va passar la tardor del 2017, els unionistes organitzats “tornarem a estar aquí com una onada imparable i no de forma simbòlica”. El president de l’entitat unionista ha insistit en enviar “un avís” als independentistes en el sentit que estaran “plantant cara a aquells que volen fer com si Catalunya fos la seva masia”.

Desenes de persones a l'acte de SCC (J.A.G.)

Desenes de persones a l'acte de SCC (J:A.G.)

El manifest recorda que la manifestació del 2017 va reunir un milió de catalans i que va servir per “trencar el silenci i canviar la història superant tots els pronòstics” sota el lema “Prou, recuperem el seny”. El text assenyala que aquella manifestació “va desbordar els límits amb què el nacionalisme català havia limitat la realitat catalana”.

 

L’acte ha seguit amb la intervenció de diversos representants d’entitats unionistes que s’han dedicat a denunciar “l’adoctrinament” i el sistema d’immersió lingüística.

 

Comentaris (16)
Joan de Canyamars Fa 4 mesos
Si el 2017 varen ser un milió, les manis dels independentistes, debem ser 10 milions, pel cap baix. No els fa vergonya, dir aquestes bajanades.
JordiP Fa 4 mesos
¡La "onada imparable" ha cambiado la historia! ¡Óndia, tú! Em recorda el vaixell portugués "O Terror dos Mares". Absurdos i ridículos. I perillosos, si arriben a créixer. Mireu aquell partidet socialistoïde muniqués que es va convertir en predominant a l'Alemanya dels anys 30. Total, n'hi va haver prou amb l'afegitó d'una "N" al principi.
Visanzay Fa 4 mesos
És curiós, aquí no es veu cap troll espanyolista
... Fa 4 mesos
El Tsunami rojigualdo !
Jordi Comasobirana Fa 4 mesos
Patètic, aquests colonus nyordos emparats pel seu estat feixista de merda
JO Fa 4 mesos
jajajajajajaja. I aquesta vegada, quants portareu de les ejspañes?
Lisa Fa 4 mesos
Una onada, dins la banyera...hahahaha
Josep el rebel Fa 4 mesos
O espanyols o són uns pobres víctimes de l'adoctrinament fanàtic espanyolista.
Berta Fa 4 mesos
Ja ja 4 gats els justets per sostenir la pancarta
//*// Fa 4 mesos
Doncs mengem un colló!
jalm Fa 4 mesos
Colla de fatxes, que vagin a les Escañes, amb la cara pagen
Àngel Drach Fa 4 mesos
Aquests quatre gats s'han d'oposar a una "insurrecció"?.Ai, Senyor!
MiqCar Fa 4 mesos
Un acto con más entidades firmantes que personas, todas de fuera. Menos amenazas y menos mentiras. Porque la manifestación unionista tan cacareada fue un "bluque" televisivo. Animado, eso sí, por gente traída de fuera en unas circunstancias específicas y , lógicamente, expectantes. Nada que reprochar que no sea a los que tomaron la palabra y a los que hicieron el montaje mediáticosocial. Pero no tiene repetición, tampoco existe ese miedo
Lluís Nicolau i Coll Fa 4 mesos
NO arribeu a pixarada simbòlica, i que fa pudor!
FRAN BCN Fa 4 mesos
En castellà com sinó, poca vista, així poc seduireu a catalans indecisos...
Ramon Fa 4 mesos
El mal que li ha fet ERC a la nació catalana no té ni excusa ni perdó.