Santi Vila: "La polèmica sobre les meves declaracions ha estat desproporcionada"

El conseller de Cultura assegura que està absolutament compromès amb el procés, "tinc dos requeriments judicials"

El conseller de Cultura, Santi Vila, ha parlat aquest divendres sobre la polèmica que es va generar ahir amb les seves declaracions en una entrevista a El País sobre la prohibició dels toros a Catalunya. Vila va considerava que "el Parlament es va extralimitar amb la prohibició dels toros", i argumentava que la cultura catalana "sempre serà espanyolíssima".

 

 

En declaracions a Rac1, el conseller ha respost a les crítiques d'alguns usuaris de la xarxa que el definien com el nou Duran i Lleida: "És una de les difamacions més malintencionades que hi ha i em dolen moltíssim". "M'incomoda moltíssim que qualsevol afirmació amb matisos s'utilitzi per situar un personatge com si fos la quinta columna", ha dit.

 

 

"Segurament hauria pogut estar més afortunat en alguna afirmació, però la polèmica ha estat desproporcionada", ha lamentat, i ha deixat clar que està "absolutament compromès amb el Procés: tinc dos requeriments judicials. Dir espanyolíssim és una provocació, una exageració. Ve a dir que la cultura catalana ha rebut influències d'arreu".

 

Comentaris