Santamaría adverteix Puigdemont: "Aquest referèndum no se celebrarà"

"El Govern i JxSí com més sols estan més radicals es tornen", assegura la vicepresidenta espanyola

 

 

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha avisat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que no podrà dur a terme els seus plans sobiranistes encara que el divendres anunciï data i pregunta d'una consulta: "Poden anunciar aquest referèndum tantes vegades com vulguin i convocar tantes actes com vulguin. Però aquest referèndum no se celebrarà".

Així hpo ha declarat aquest dimecres als periodistes abans de participar en la 'Nit de la Logística' a Barcelona -un acte al que també ha assistit el conseller de Territori de la Generalitat, Josep Rull-, i la vicepresidenta espanyola ha afegit que el Govern i JxSí no tenen suports per al seu projecte: "Com més sols estan, més radicals es tornen".
 

 

Preguntada per si el govern espanyol prendrà mesures contra el referèndum aquest mateix divendres, ha respost que l'Estat "actuarà quan hagi d'actuar" i ha ironitzat amb que el Govern i els sobiranistes es passen el dia anunciant que anunciaran coses però sense més transcendència, al seu judici.

 

Comentaris