Sánchez, un any com a president: "Espanya va recuperar la dignitat de les seves instititucions"

El president espanyol ha celebrat el seu aniversari al capdavant de l'executiu i ha assenyalat que van tornar "a posar les persones al centre de la política"

El president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha complert aquest 1 de juny el seu primer any de govern i ha assegurat que Espanya "va escollir recuperar la dignitat de les seves institucions i avançar". En una publicació al seu compte de Twitter, Sánchez ha celebrat el seu aniversari al capdavant de l'executiu i ha assenyalat que van tornar "a posar les persones al centre de la política". "Espanya va escollir recuperar la dignitat de les seves institucions i avançar. Un any de Govern en el qual el nostre país ha tornat a mirar al futur amb esperança i il·lusió", ha subratllat el líder socialista.

Per la seva banda, el PSOE ha publicat un vídeo amb la imatge de Sánchez i el text: "12 mesos de justícia social. 12 mesos de convivència. 12 mesos de neteja en les institucions". La formació ha destacat al seu compte de Twitter que ha estat un any "de treball a favor de la justícia social". "El president Pedro Sánchez cerca consolidar l'estabilitat i el progrés en un projecte social, feminista, proeuropeu i ecologista per avançar en el futur", ha apuntat el PSOE.

 
 

Comentaris