El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez torna a la capella ardent de Rubalcaba, que romandrà oberta fins a les 14 hores
  • CA

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha tornat aquest dissabte a la capella ardent instal·lada en el Congrés dels Diputats per a vetllar al polític socialista Alfredo Pérez Rubalcaba, mort aquest divendres després de patir dimecres un ictus. Sánchez, que divendres va romandre en tot moment a l’interior del Saló de Pasos Perdidos on s’ha col·locat el fèretre amb les restes mortals de l’exvicepresident de l’Executiu i exlíder del PSOE, ha arribat minuts abans de les 9.00 hores de nou a la vetlla.

A les 9.11 hores la capella s’ha obert a la ciutadania, amb diverses desenes de ciutadans esperant des de minuts abans per a poder accedir-hi. Dins es troben acompanyant a la família la presidenta del Congrés, Ana Pastor, la ‘número dos’ del PSOE, Adriana Lastra, els ministres d’Interior, Fernando Grande Marlaska; Sanitat, María Luisa Carcedo i Transició Ecològica, Teresa Ribera, i altres polítics socialistes com Rafael Simancas o Antonio Hernando.

La vetlla romandrà oberta fins a les 14.00 hores, si bé ahir al vespre la massiva afluència de gent va obligar a prolongar una hora i mitja més enllà d’el que es preveu l’horari de visites. Està previst que Rubalcaba sigui enterrat aquesta tarda en una cerimònia íntima per exprés desig de la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa