Sánchez: "Si el 28-A vam votar futur no podem votar passat el 26-M"

Adverteix els votants d’esquerres que podrien votar Podem que cal “no especular”

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha demanat aquest dissabte des de Calasparra (Múrcia) un “vot de coherència” amb el 28-A, perquè “si aleshores vam votar futur no podem votar passat” i cal votar també “avenç, futur i una societat inclusiva i no exclusiva com proposa la dreta”. Sánchez ha afirmat que el PSOE va representar i representa ara la “lluita per la justícia social” i ha demanat “no deixar la feina a mitges”. Ha ironitzat amb la situació de les tres dretes: “un viatja al centre... de la terra”, un altre que “no sap si puja o baixa... del cavall”, però “el projecte del PSOE és Espanya”. També ha advertit els votants d’esquerres que es plantegen votar altres forces, en referència a Podem, que cal “no especular” perquè el PSOE és “l’única força” que pot frenar la dreta.

Segons Sánchez, malgrat el resultat del 28-A la dreta “segueix pensant el mateix” que deia abans de les eleccions, i per aquest motiu s’ha mostrat convençut que el PSOE aconseguirà vots de “gent conservadora, de dretes” que quan veu PP, Cs i Vox “diu: no hi ha dret a aquestes tres dretes”. En aquest sentit ha afirmat que el 28-A quan es van obrir les urnes “Espanya va respirar alleugerida” i les dretes han quedat “despistades jugant al parxís” on “les blaus es volen menjar els taronges i els verds les blaves”, però el 26-M “no és una partida de parxís”. 

El president espanyol prova de fer realitat el que ja augura el CIS per a Múrcia, una victòria socialista 28 anys després a un dels feus del PP. Els socialistes ja van ser el partit més votat a aquest territori el 28-A, però les dretes sumades van superar la de les esquerres, com ho farien de nou –segons el baròmetre preelectoral- en aquesta ocasió.

 
 

Comentaris