Sánchez reitera el seu "compromís" amb un nou sistema de finançament

El president espanyol acusa la dreta de jugar “al parxís” amb els projectes de “supervivència personal” dels seus líders

El líder del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha expressat aquest dissabte el seu “compromís” de posar en marxa un nou sistema de finançament durant la pròxima legislatura. Sánchez ha assegurat que els pressupostos generals de l’Estat que el Congrés va rebutjar amb els bots de la dreta i els independentistes incorporava un volum “important” d’inversió pública en obres com el Corredor del Mediterrani. En un acte a Alacant ha assegurat que aquest “compromís” és “ferm” i es farà realitat mitjançant inversions i l’acord del nou sistema de finançament autonòmic. A un acte al que també ha participat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, Sánchez ha fe bandera de la lluita contra la corrupció i ha acusat la dreta de pretendre sumar per “restar drets i llibertats als ciutadans allà on governin”. 

Els del PP, Cs i Vox, ha dit, són projectes de “supervivència personal” en un “partida de parxís on els taronges es mengen els blaus i els blaus els verds”. “Nosaltres estem parlant del futur de la sanitat púbica, ,mentre que el projecte de Rivera és Rivera, el de Casado Casado i el d’Abascal Abascal”. Per això ha demanat als ciutadans que tornin a votar “futur i progrés” en les pròximes eleccions i els ha alertat que “no es confiïn” perquè el sistema proporcional “pot facilitar la suma de les dretes als ajuntaments”. Es tracta, ha dit de “garantir que el que no va passar el 28-M no passi ara”, perquè “un sol vot ho pot decantar tot” i cal “no deixar la feina a mitges”.

 
 

Comentaris