Sánchez proposa un estatut dels treballadors "per acomodar les normes a la realitat canviant"

​El president espanyol no ha fet cap referència explícita al conflicte polític amb Catalunya en la clausura de les jornades de Cercle d'Economia de Sitges

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha proposat aquest dissabte abordar un nou estatut dels treballadors "del segle XXI" amb l'objectiu d'"acomodar les normes a la realitat canviant". El president espanyol ho ha dit just una setmana després de l'accident mortal d'un repartidor que treballava per Glovo a Barcelona i durant la clausura aquest migdia de la 35a edició de les Jornades del Cercle d'Economia de Sitges. En la seva intervenció, no hi ha hagut cap referència explícita al conflicte polític amb Catalunya i en canvi ha estat més centrada en el paper que opina que tindrà Espanya en els pròxims cinc anys de legislatura europea i en la justícia social i l'economia verda.

"Si volen una Europa que ens protegeixi, hem de protegir la idea d'Europa", ha subratllat Sánchez, que també ha remarcat la necessitat de "fer un pas endavant" i ha fet una aposta per convertir l'Estat en "un viver del talent" i en aconseguir "una millora de la productivitat".

 
 

Comentaris