Sánchez-Camacho: "Puigcercós ha insultat els andalusos"

La líder del PPC diu al líder dels republicans que no seria suficient que demanés perdó als andalusos

La candidata del PP de Catalunya a les eleccions, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui que les declaracions del candidat republicà, Joan Puigcercós "són inacceptables, indignes i han suposat un insult al poble andalús". En aquest sentit, ha advertit que no seria suficient que el líder d'ERC "demanés perdó". "Aquest és l'estil de fer política del soci de govern de Montilla", ha afegit.

En aquest context, Sanchez Camacho ha recordat que ha estat a Catalunya on s'ha "crivellat" el ciutadà a impostos, pujant quatre impostos més que a altres comunitats, a part de l'IVA "gràcies que Montilla va donar suport amb els seus diputats al govern espanyol". "Montilla i el tripartit ens han crivellat a impostos, cosa que a Andalusia no ho han fet", ha recalcat.

Rajoy també critica


També s'ha referit a aquestes declaracions el president del PP, Mariano Rajoy, qui ha assegurat que a Andalusia "paguen impostos com la resta d'Espanya", i ha qualificat de falses les afirmacions del líder d'ERC.

En declaracions a Rac 1, el popular ha declarat que en totes les comunitats de l'Estat es paga "més o menys" els mateixos impostos, ja que l'IVA o el de Societats és el mateix, i que només les diferencia els impostos que decideixen les autonomies, com Successions i donacions."No puc acceptar que es digui que els andalusos no paguen impostos perquè no és cert", ha conclòs.

 
 

Comentaris