El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez-Camacho: “Mas ja no representa tots els catalans”
  • CA

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, veu com a un “greu error” el vot a favor de la independència d’Artur Mas en el referèndum que es farà a Barcelona i considera que amb aquest gest “ja no representa a tots els catalans” i “deslegitima” la figura del president de la Generalitat.

“Hi ha milions de catalans que no hi estan a favor de la independència, i que avui no es veuen representants pel president” ha dit la presidenta del PPC. També ha afegit, “no volem un president radicalitzat, independentista, que forci la separació”. I considera que aquest gest no es pot justificar tot dient que “ho ha fet a títol personal”.

Carta de resposta a Hisenda

Sánchez-Camacho també ha anunciat que, respecte la carta que va rebre el govern del Ministeri d’Economia, proposarà al president de la Generalitat enviar conjuntament una carta de resposta, on s’expressi el rebuig a l’augment de la pressió fiscal i s’exigeixi el pagament dels diners que Madrid deu a Catalunya.

Demana eleccions anticipades

Finalment, la presidenta del PP a Catalunya ha instat José Luís Rodríguez Zapatero a convocar eleccions anticipades ara que ha anunciat que no optarà a la reelecció, perquè “Espanya necessita un canvi d’executiu que aconsegueixi treure el país de la crisi”.

Segons ella Espanya no es pot permetre un president “amortitzat i interí”, i que el canvi cal perquè els problemes del PSOE no afectin els espanyols.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa