Sánchez-Camacho lamenta que Rajoy hagi de declarar en persona davant l'AN, "a diferència d'un cambrer d'Estepona"

La diputada del PP ha dit que "és molt dur" per "viure aquests esdeveniments i veure com els casos de corrupció afecten a persones que han pertangut" al seu partit

 

La secretària primera de la taula del Congrés dels Diputats i diputada del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha lamentat aquest dilluns que el president del Govern central, Mariano Rajoy, hagi d'anar a declarar en persona a l'Audiència Nacional --com a testimoni pel cas 'Gürtel'-- "a diferència d'un cambrer d'Estepona, que sí pot fer-ho per videoconferència". La dirigent popular s'ha expressat així en una entrevista a 'Los Desayunos de TVE', després que l'Audiència Nacional decidís --per dos vots a un-- que Rajoy acudís de manera presencial a atestar pel suposat finançament irregular del PP.

 

El president va sol·licitar fer-ho per videoconferència al·legant motius de seguretat i problemes d'agenda. D'altra banda, Sánchez-Camacho ha dit que "és molt dur" per al PP "viure aquests esdeveniments i veure com els casos de corrupció afecten a persones que han pertangut" al seu partit: "Hi ha molta gent que es dedica a la política de forma honrada", ha afegit. Així, ha assegurat que des del PP s'ha "donat la resposta" i s'ha estat "implacable" respecte a les decisions internes. Per això, ha demanat que no es "confongui" als dirigents del partit que han estat imputats per corrupció, perquè "el partit és molt més que aquestes persones".

 

Comentaris