El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez-Camacho demana que Nadal renunciï al càrrec de cap de l’oposició
  • CA

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho ha manifestat que “tal com ha quedat la distribució parlamentària i la decisió dels catalans, la designació del cap de l’oposició hauria de quedar vacant”. De fet, ha dit que el seu partit és el que està en condicions de ‘fer una oposició ferma, constructiva i contundent”.

El càrrec de cap de l’oposició va ser creat pel primer tripartit de Pasqual Maragall. Artur Mas va tenir aquest càrrec, però va renunciar al sou d’aproximadament 110.000 euros anuals que li pertocaven per aquest càrrec. En aquest context, ha indicat que donada la situació en que es troben alguns altres partits després de les eleccions del 28-N, en clara referència al PSC, el PP “està en el millor lloc de sortida”. Ha manifestat que seran “la veritable oposició” al Parlament.

Sánchez-Camacho ha apuntat que aquest dijous la constitució del Parlament “és la porta i l’inici i el veritable canvi que volen els catalans”. En aquest sentit, ha manifestat que el PP català ha de tenir un paper clau en aquesta etapa per recuperar la confiança dels catalans. Per això, ha insistit en que presentaran “com a eix del debat d’investidura’ sortir de la crisi. Ha declarat com va dir pocs dies després de les eleccions al Parlament que la seva seria una oposició ‘responsable, constructiva que tingui com a objectiu ajudar als aturats i a les famílies”.

La líder del PP català li ha demanat al candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, que tingui com a objectiu sortir de la crisi i presentar un pla de xoc immediat amb mesures econòmiques fiscals i laborals. “No s’ha de parlar de cap altre cosa més”, ha dit, tot recordant que aquesta és la prioritat de país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa