Sánchez- Camacho demana que el primer ple extraordinari sigui sobre la crisi

Demana a Mas que anteposi la crisi al concert

La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha demanat al líder de CiU, Artur Mas, que aparqui la seva reivindicació sobre el concert econòmic i se centri a presentar solucions per sortir de la crisi econòmica. Camacho ha traslladat aquesta petició durant la reunió que tots dos han mantingut durant una mica més d'una hora al Parlament, en el marc de la ronda de contactes que el futur president de la Generalitat ha iniciat amb la resta de formacions parlamentàries.

Les primeres receptes que tant CiU com PP han posat sobre la taula per afrontar la crisi coincideixen, i Mas i Camacho ja han fixat entre les seves prioritats una reducció de l'administració i suprimir l'impost de successions i donacions. A la reunió, Camacho ha demanat al candidat de CiU que el primer ple després de la seva investidura com a president de la Generalitat sigui un monogràfic sobre la crisi per buscar solucions conjuntes a la situació econòmica.

La dirigent popular s'ha compromès a exercir una oposició constructiva els pròxims quatre anys, tot i que ha subratllat que el seu grup parlamentari defensarà amb fermesa la Catalunya constitucional.

 
 

Comentaris