El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez aposta per mesures econòmiques “concertades i contundents” contra el coronavirus
  • CA

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, aposta per una acció econòmica “concertada i contundent a nivell global” contra el coronavirus en la cimera per teleconferència del G20. En una reunió extraordinària que té l’objectiu d’abordar la situació del covid-19 i coordinar mesures per mitigar el seu impacte econòmic, Sánchez defensa que calen “solucions multilaterals” per fer front a una “crisi global”. A més, el president del govern espanyol aposta per “accelerar” les tasques científiques i industrials perquè la vacuna tingui “un preu raonable” i evitar que la vacunació sigui “una càrrega financera inassumible per als sistemes sanitaris”.

Convocada per l’Aràbia Saudita com a presidència de torn del G20, és la primera vegada que se celebra una cimera extraordinària des de la crisi financera global.

A banda dels líders del G20, també participen en la reunió el secretari general de les Nacions Unides, Antonio Guterres, i representants del Fons Monetari Internacional. Espanya ho fa com a país convidat permanent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa